La Plopii fara sot poezia continua…

Cu un decor elegant si un aer aristocratic, ce te poarta spre vremurile in care frumusetea excentrica si privelistile de vis erau atat de mult cautate de catre burghezi si domnisoare ce infrumusetau incaperile doar cu un zambet, restaurantul Plopii fara Sot iti incanta privirea inca de la intrare.

Atat istoria locatiei, cat si frumusetea acesteia surprinsa in poeziile lui Mihai Eminescu, au creat o vivacitate a amintirilor ce devin emblematice pentru fiecare dintre noi. Atat chemarea intensa  a vremurilor apuse, cat si ambientul de poveste creeaza din fiecare vizita un adevarat spectacol pentru suflet, minte si trup.

Inconjurat de natura parca pictata cu meticulozitate si de luxuriantul detaliilor ce surprinde o realitate departe de cotidian, in care grijile sunt risipite, restaurantul Plopii Fara Sot devine locul preferat pentru un rendez-vous romantic sau pentru a da viata celor mai puternice emotii cu ajutorul evenimentelor speciale din viata ta. Exigenta si bunul gust al designului vor da viata celor mai frumoase amintiri si vor crea o experienta vizuala de neuitat.

Profesionalismul si ospitalitatea vor oferi cele mai intense experiente gastronomice, iar atentia la detalii va sublinia placerea de a reveni intr-o locatie ce poarta amprenta timpului.