La Plopii fara sot poezia continua...

Restaurant La plopii fara sot dispune de doua saloane ce exprima eleganta si rafinament si creeaza o atmosfera destinsa pentru orice eveniment. Saloanele poarta numele poetului Mihai Eminescu si al iubitei acestuia Veronica Micle, muza ce i-a inspirat atatea poezii.

Cu o capacitate de pana la 40 de persoane, Salonul Micle poate gazdui evenimente restranse, dar memorabile. Decorul are un aer aristocratic ce amintește de frumusețea vremurilor de odinioară și ofera un plus de originalitate oricarui eveniment organizat aici.

Salonul Eminescu are o capacitate de 130 de persoane si se distinge prin eleganta si echilibrul dintre elementele contemporane cu cele clasice. Designul este menit sa inspire si sa creeze evenimente speciale.

Terasa de vara este locul perfect de unde se pot admira celebrii plopi fara sot si frumusetea locului ce l-a inspirat pe Eminescu. Terasa are o capacitate de 40 de locuri, iar vara poate deveni refugiul ideal pentru a lasa in urma agitatia orasului si a te bucura de momente de liniste si relaxare.

Salon Eminescu

130 de locuri

Salon Micle

40 de locuri

Terasa de vara

40 de locuri

Evenimente

Evenimente de poveste

In cadrul restaurantului nostru se pot organiza diferite tipuri de evenimente:

  • Evenimente private (nunti, botezuri, petreceri aniversare)
  • Evenimente corporate
  • Botezuri
  • Evenimente tematice